Seuran Esittely

Metsästyksellä on pitkät perinteet Lokalahdella sillä Lokalahden Urheilumetsästäjät ry on perustettu jo vuonna 1952. Toimintaa oli tosin jo aikaisemminkin, kuten oheisesta Vuoristen vieraskirjan merkinnästä vuodelta 1948 voidaan todeta.  Tuttuja nimijä löytyy varmasti monelle.

Yhdistyksen tarkoituksena on harjoittaa maillaan järkiperäistä metsästystä ja riistanhoitoa, sekä niiden edellyttämää luonnonsuojelua ja ampumaurheilua. Yhdistyksen jäseneksi anotaan ja helmikuun vuosikokous käsittelee hakemukset, sekä hyväksyy uudet jäsenet. Ensimmäinen vuosi on koevuosi, jolloin pitää osallistua tiettyyn määrään riistanhoitotyötä, ennen kuin hakija voidaan hyväksyä yhdistyksen täysivaltaiseksi jäseneksi.

Toimintaa on suunnattu myös muille lokalahtelaisille sillä mm. maanomistajille järjestetään vuosittain hirvipeijaiset, Lokalahden ala-asteelle on järjestetty mm. luontopäiviä, metsäkirkko järjestettään yhdessä seurakunnan kanssa ja kesällä talkootyönä pidetään Kelokallion upeat rakennukset hyvässä kunnossa tulevia sukupolvia varten.

 Hirvenmetsästysseurue Vuorisilla 7.11.1948

    Hirvenmetsästysseurue Vuorisilla 7.11.1948